
Vegansk gulerodskage. Dejligt krydret og saftig.
- 4 dl mel
- 1 dl havregryn
- 150 g hakkede hasselnødder
- 2 tsk stødt nellike
- 2 tsk knust stjerneanis
- 2 tsk kanel
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 1 spsk husk
- 200 g brun farin
- 1 dl kokosmælk
- 400 g revne gulerødder
- 1dl appelsinsaft
- 0,5 dl kokosfedt
- 1 tsk fint salt
Glasur
- 1 dl flormelis
- saft af en halv til en hel citron
Bland de tørre ingredienser i en skål , stjerneanis knuses bedst i en minihakker. Jeg bruger bamix minihakkeren. Man kan også bruge en morter, men vær opmærksom på at de skal knuses helt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør til en Jævn dej. Hældes i en bradepande 20×20 og bages ved 180grader i ca en halv time.
Glasur røres af flormelis og citronsaft. Ikke for tynd. Når kagen er afkølet hældes glasurer over