Vegansk gulerodskage

Dessertallerken med gulerodskage , banankage med hvid chokolade og lakrids og frugt.

Vegansk gulerodskage. Dejligt krydret og saftig.

  • 4 dl mel
  • 1 dl havregryn
  • 150 g hakkede hasselnødder
  • 2 tsk stødt nellike
  • 2 tsk knust stjerneanis
  • 2 tsk kanel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk natron
  • 1 spsk husk
  • 200 g brun farin
  • 1 dl kokosmælk
  • 400 g revne gulerødder
  • 1dl appelsinsaft
  • 0,5 dl kokosfedt
  • 1 tsk fint salt

Glasur

  • 1 dl flormelis
  • saft af en halv til en hel citron

Bland de tørre ingredienser i en skål , stjerneanis knuses bedst i en minihakker. Jeg bruger bamix minihakkeren. Man kan også bruge en morter, men vær opmærksom på at de skal knuses helt. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør til en Jævn dej. Hældes i en bradepande 20×20 og bages ved 180grader i ca en halv time.

Glasur røres af flormelis og citronsaft. Ikke for tynd. Når kagen er afkølet hældes glasurer over

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *