Asiatisk nudelsalat


  • En halv pakke hvede nudler
  • 2 røde peberfrugter
  • 1 lille rødløg
  • 2 spsk peanuts
  • en håndfuld koriander
  • 1 fed hvidløg
  • frisk chilli
  • saft af en lime
  • 2 spsk tamaris eller soya
  • 3 spsk ketchap manis
  • 1 stk syltet ingefær
  • 2 spsk sirup fra syltede ingefær
  • 1 tsk tahin
  • 2 spsk smagsneutral olie

Start med at koge nudlerne efter anvisning på pakken. Overhældes med koldt vand efter kogning og stilles til side. Peanuts ristes på en pande og stilles til side. De røde peberfrugter skæres i tern på 1 cm. Rødløg skæres i fine tern. Koriander hakkes.

Til dressingen røres soya, ketjap manis, limesaft, sirup, olie og tahin sammen. Tilsættes fint hakket syltet ingefær, fint hakket chilli efter smag og fint hakket hvidløg.

Nudler blandes med de hakkede grøntsager og dressingen vendes i. Top op med hakkede peanuts og hakket koriander.

Tip: hvis du ikke ligger inde med syltet ingefær kan det erstattes af frisk revet ingefær og honning/sirup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *