
I aften stod menuen på couscous salat
I dl couscous + 2dl kogende vand
250 g blandede rodfrugter i strimler
1 porre eller to forårsløg
Et par spiseskeer olivenolie
To røde peberfrugter skåret i strimler
1 håndfuld granatæblekerner
1 håndfuld cashewnødder
1/2 bundt koriander og en håndfuld frisk mynte
Lidt chili
2 spiseskeer sherryeddike eller anden eddike
Start med at overhælde couscous med kogende vand. Dækkes til og trækker i den tid det tager at tilberede grøntsagerne.
Rodfrugterne og porren svitses i olie ved god varme i 10 minutter. Sættes til side.
Peberfrugt steges til de er bløde og søde ved relativ høj varme tilsæt chili efter behov. Blandes i en skål med rodfrugterne og couscous. Herefter tilsættes de hakkede krydderurter, cashewnødder, granatæblekerner og sherry. Det hele blandes og smages til med salt.