Lun couscous salat

I aften stod menuen på couscous salat

I dl couscous + 2dl kogende vand

250 g blandede rodfrugter i strimler

1 porre eller to forårsløg

Et par spiseskeer olivenolie

To røde peberfrugter skåret i strimler

1 håndfuld granatæblekerner

1 håndfuld cashewnødder

1/2 bundt koriander og en håndfuld frisk mynte

Lidt chili

2 spiseskeer sherryeddike eller anden eddike

Start med at overhælde couscous med kogende vand. Dækkes til og trækker i den tid det tager at tilberede grøntsagerne.

Rodfrugterne og porren svitses i olie ved god varme i 10 minutter. Sættes til side.

Peberfrugt steges til de er bløde og søde ved relativ høj varme tilsæt chili efter behov. Blandes i en skål med rodfrugterne og couscous. Herefter tilsættes de hakkede krydderurter, cashewnødder, granatæblekerner og sherry. Det hele blandes og smages til med salt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *