
I går fik vi thai fiskefrikadeller med broccoli salat til aftensmad. Det kan vi MEGET godt lide😁Heldigvis var der nok tilbage til min frokost😜 Opskrifterne får du her:
Thai fiskefrikadeller
- 450 g torskefilet
- 1 porre
- 1 fed hvidløg
- 1 chilli ( eller 5 😂)
- i stilk citrongræs
- 3-4 cm frisk ingefær
- 1 æg
- 1 tsk salt
Start med at hakke grønsagerne i en foodprocessor. Tilsæt fisk, æg og salt. Kør til det hele har samlet sig til en homogen fars. Formes til små frikadeller der sættes på en varm pande med kokosfedt eller olie, ca 5 min på hver side. Lægges på fedtsugende papir inden servering
Broccolisalat

- 1 broccoli
- 1 rødløg
- 3 spsk solsikke kerner
- en god håndfuld mørke rosiner
- 0.5 dl olie
- 1 spsk Dijon sennep
- 1 spsk honning
- 1 spsk sherry eddike
- salt
Broccoli deles i små fine buketter. Stokke befries for det træede ydre og skæres i små fine tern. Brug endelig stokken, den er dejlig mild i smagen! Rødløget skæres i bittesmå tern. Alt anrettes på et fad. Dressingen røres sammen af sennep, honning, olie, eddike og salt. Smag dig frem, der skal være balance mellem det sure og det søde. Dressingen hældes over grøntsagerne og drysses til sidst med rosiner og solsikkekerner.