Banankage med hvid chokolade og lakrids


Nu er det vidst på tide at I får opskriften på banankagen. Opskriften kan bruges af veganere hvis den hvide chokolade erstattes af mørk😊


200 g mel 

1 tsk bagepulver

1 tsk natron 

50 g pecannødder

2 spsk lakridspulver

1 spsk vanille sukker

1 dl olie

1dl appelsinsaft

1 spk husk ( loppefrøskaller)

100 g hakket hvid chokolade (kan erstattes af mørk, hvis kagen skal være vegansk)

3 modne bananer

1tsk salt

Glasur:

1 dl flormelis

1 spsk lakridspulver

Ca to spsk vand

Pecannødder hakkes groft, blandes med de øvrige tørre ingredienser. Bananer moses og den hvide chokolade hakkes ( mørk hvis det skal være vegansk). Bland nu alle ingredienser til en ensartet dej.

Dejen fordeles i en lille bradepande 21x21cm der er smurt eller foret med bagepapir. Du kan selvfølgelig bruge en anden form, men husk at bage tid og højde af dejen betyder noget for bagetiden

Sættes i en 200 grader varm ovn ca en halv time. Tjek forsigtigt med en gaffel om kagen er bagt. Hænger der dej ved skal kagen have lidt længere. Når kagen er bagt stilles den til afkøling på en rist.

Glasuren røres sammen og fordeles over den afkølede kage.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *