Gulerodssalat

Super nem gulerodssalat

Lun gulerodssalat

Denne salat er supernem at tilberede. Hemmeligheden ligger i de papirtynde gulerodstrimler.

  • 3-4 store gulerødder
  • 2 spsk. Olivenolie
  • lidt salt

Dressing:

  • 1 dl. Græsk yoghurt
  • 1 fed hvidløg

Skræl gulerødderne og skær top og bund af.

Papirtynde gulerødsstrimler

Brug en kartoffel skræller ( gerne en med y-form)til at høvle papir tynde skiver af gulerødderne. Drej guleroden nogle gange for at få bedst mulig greb. De høvlede gulerødder steges i olivenolie ved god varme. De skal helst karamelisere lidt i kanterne, dog uden at blive sorte! Hvis man skal lave en større portion betaler det sig at stege dem af flere omgange.

Kan forberedes, for senere at blive opvarmet i en 180 grader varm ovn.

Dressing:

Youghurt og hvidløg røres sammen i en skål, smages til med salt og serveres til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *