
I aften stod menuen på rester af kyllingen fra i går. Vi spiser kun kylling, der er fra friland eller økologi. 🐥derfor skal en kylling gerne række til to dage. Det blev til en dejlig kyllingesalat med estragondressing
- Brystkødet fra en stegt eller kogt kylling
- 1/2 spidskål
- en lille klase blå druer
- et æble
- 1/2 agurk
- 2 stængler bladselleri
- 2 stængler frisk estragon
- en håndfuld cashew eller valnødder
Dressing
- 2 store spsk mascarpone eller flødeost
- 2 store spsk græsk youghurt
- 1 tsk honning
- 1 tsk dijonsennep
- saft af en appelsin
- 1 spk friskhakket estragon
Spidskålen snittes fint. Bladselleri skæres i tynde skiver. Æblet skæres i små tern og druerne halveres. Kyllinge brystet skæres i fine skiver.
Alt anrettes i en skål. Drysset til sidst med estragonblade og nødder.
Til dressingen røres alle ingredienser sammen og smages til med salt. Serveres med et godt brød.