Kyllingesalat med Estragon

Kyllingesalat

I aften stod menuen på rester af kyllingen fra i går. Vi spiser kun kylling, der er fra friland eller økologi. 🐥derfor skal en kylling gerne række til to dage. Det blev til en dejlig kyllingesalat med estragondressing

  • Brystkødet fra en stegt eller kogt kylling
  • 1/2 spidskål
  • en lille klase blå druer
  • et æble
  • 1/2 agurk
  • 2 stængler bladselleri
  • 2 stængler frisk estragon
  • en håndfuld cashew eller valnødder

Dressing

  • 2 store spsk mascarpone eller flødeost
  • 2 store spsk græsk youghurt
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk dijonsennep
  • saft af en appelsin
  • 1 spk friskhakket estragon

Spidskålen snittes fint. Bladselleri skæres i tynde skiver. Æblet skæres i små tern og druerne halveres. Kyllinge brystet skæres i fine skiver.

Alt anrettes i en skål. Drysset til sidst med estragonblade og nødder.

Til dressingen røres alle ingredienser sammen og smages til med salt. Serveres med et godt brød.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *