Risotto med frisk spinat

Dejlig cremet risotto, smager dejligt og er færdig på under 1/2 time

  • 2 stængler bladselleri
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 200 g aborioris
  • 1 glas hvidvin
  • 1-1,25 l boullion
  • 200 g frisk spinat
  • 30 g smør
  • 30 g parmesan

Grøntsagerne snittes fint. Blancheres i olivenolien til de er klare og bløde. Tilsæt risene og lad dem simre med et par minutter. Tilsæt hvidvin og lad det koge ind. Nu tilsættes bouillonen ca 1 dl af gangen medens der røres flittig. Det meste skal være opsuget før du tilsætter den næste deciliter. Når risottoen er al dente og flyder ganske let ud, efter ca 18-20 min tilsættes den friske spinat. Varmes kun lige igennem og fjernes fra varmen. Tilsæt smør og revet parmesan. Lad stå og trække 4-5 minutter og server med friskrevet parmesan og et godt glas rødvin😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *