Broccolisalat


  • 1 broccoli
  • 1 rødløg
  • 1 håndfuld rosiner
  • 1 håndfuld solsikkekerner
  • 0,5 dl god olivenolie
  • 2 tsk honning
  • 2 tsk dijonsennep
  • 2 spsk sherry eddike eller anden god eddike
  • salt

Broccoli deles i små buketter. Stokken skrælles og skæres i små fine tern. Rødløg snittes fint eller skæres i små tern. Solsikkekerner ristes et par minutter på en varm pande. Bland i en skål og tilsæt rosiner.

Til dressingen røres olie, sennep, honning og eddike sammen til det bliver homogent og tyktflydende. Smages til med salt. Hældes over salaten og det hele vendes. Salaten bliver bedst hvis den får lov at trække en halv times tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *